Kattenweetjes

We zijn er voor je als je ons nodig hebt. Maar voorkomen is beter dan genezen. Het is handig dat je goed voorbereid bent op wat er komen gaat. Daarom verzamelen we nuttige tips en informatie over katten. Struin er eens doorheen. En laat je (niet) verrassen.

Snap je kat

Katten gedragen zich soms ineens heel anders. Waarom is soms een raadsel. Hieronder een aantal mogelijke oorzaken van raar kattengedrag. En hoe je het ze (nog meer) naar hun zin maakt.

Je kat op pad

Natuurlijk wil je dat je kat niets overkomt. Daarom hebben we een aantal tips op een rijtje gezet die bijdragen aan de veiligheid als jullie samen op pad gaan.

Kattenvermaak

Katten moeten genoeg kunnen ondernemen in en om het huis. En al kunnen ze zichzelf beter vermaken dan honden, ook katten spelen af en toe graag met hun baasje.

Cupcakes voor je kat

Is je kat binnenkort jarig? Dan is het misschien leuk om zelf iets speciaals voor hem of haar te bakken! Met onderstaand recept trakteer je je kat in een handomdraai op lekkere tonijncupcakes.

Castratie van je kat

De meerderheid van de katten in Nederland is gecastreerd. Denk je er ook over om je kat te laten castreren? Bekijk waarom kattenbezitters dit doen en kom meer te weten over de kosten van castratie.

Vaccinaties van je kat

Voorkomen dat je kat ziek wordt, is beter dan genezen. En vaccinaties beschermen je kat tegen ziektes. Maar welke vaccinaties worden geadviseerd? En hoe zit het met de kosten?