Fijne feestdagen voor jou en je hond

De feestdagen komen er weer aan. Het huis wordt versierd, er wordt lekker eten en drinken in huis gehaald. Kortom genieten! Geniet je hond ook tijdens de feestdagen? Hieronder een aantal tips zodat jouw viervoeter ook kan genieten tijdens de feestdagen!

Paasversiering

Hang geen breekbare versiering in de paastakken. Dit kan makkelijk vallen, stuk gaan en in de poot van je hond terecht komen.

Enig al die paasdecoraties maar hou er wel rekening mee dat er bepaalde plantjes giftig kunnen zijn voor je hond. Wil je weten wat je moet doen als je hond wel het paasstukje heeft opgegeten? Kijk dan op de pagina over vergiftiging van huisdieren bij het LICG.

Lekker eten

Misschien ga je wel uitgebreid koken. Hou er wel rekening mee dat niet alles wat voor jou goed is ook goed is voor je hond. Sommige voedingsmiddelen kunnen giftig zijn zoals druiven en chocola. Dus al die lekkere chocolade paaseitjes kun je maar beter niet verstoppen op plekken waar je hond ze kan vinden!

Lees meer hierover op onze pagina Giftig voor honden en op de website van het LICG.

Wil je wel wat lekkers maken voor je hond? Ons recept voor een heerlijke kiptaart is hier te vinden! Denk wel aan de paaskilo's van jou en je hond! 😉

Recept voor heerlijke hondensnacks

Wil je echt weten wat je hond eet? Bak dan zelf overheerlijke hondenkoekjes of een kiptaart!

Screenshot recept hondenkoekjes

Meer lezen

Giftig voor honden

Mensenvoedsel kan giftig zijn voor honden. Maar weet jij wat er precies giftig is voor je hond? Lees hier wat je uit de buurt van je trouwe viervoeter moet houden.

Verjaardagstaart voor je hond

Is je hond binnenkort jarig? Dan is het misschien leuk om zelf iets speciaals voor hem of haar te bakken. Met onderstaand recept trakteer je je hond op een lekkere kiptaart.

Meer hondenweetjes

We hebben nog meer artikelen over honden. Bekijk ze op de pagina met al onze hondenweetjes.