Hondenweetjes

We zijn er voor je als je ons nodig hebt. Maar voorkomen is beter dan genezen. Het is handig dat je goed voorbereid bent op wat er komen gaat. Daarom verzamelen we nuttige tips en informatie over honden. Struin er eens doorheen. En laat je (niet) verrassen.

Gewrichtsproblemen bij je hond

Honden met de gewrichtsproblemen heupdysplasie of elleboogdysplasie hebben pijn. Maar welke honden hebben er last van? En hoe behandel je deze aandoeningen?

Weet wat hij eet

Je verwent je trouwe viervoeter waarschijnlijk graag zo af en toe. Maar welk 'mensenvoer' kun je hem beter niet geven? En wat moet je zeker bij hem uit de buurt houden?

Eropuit met je hond

Natuurlijk wil je dat je viervoeter niets overkomt. Daarom hebben we een aantal tips op een rijtje gezet die bijdragen aan de veiligheid als jullie samen op pad gaan.

Lekker bezig met je hond

We geven je graag een paar tips om samen met je hond te doen. Voor het welzijn van je hond en het versterken van jullie band.

Castratie van je hond

Na castratie of sterilisatie is een hond niet meer vruchtbaar. Waarom wordt dit gedaan? En hoe zit het met de kosten?

Vaccinaties van je hond

Vaccinaties beschermen je hond tegen ziektes. Maar welke vaccinaties worden geadviseerd? En hoe zit het met de kosten?

Verjaardagstaart voor je hond

Is je hond binnenkort jarig? Dan is het misschien leuk om zelf iets speciaals voor hem of haar te bakken. Met onderstaand recept trakteer je je hond in een handomdraai op een lekkere kiptaart.