Hondenweetjes

Vakantie en je hond

Al vakantieplannen gemaakt? Gaat de hond mee op vakantie, in een pension of heeft je hond een oppas thuis? Waar moet je nog meer rekening mee houden?

Top 100 Hondennamen

Het kan lastig zijn om een leuke en originele naam voor je trouwe viervoeter te verzinnen. Om je te inspireren helpen we je met onze Hondennamen Top 100.

Giftig voor honden

Mensenvoedsel kan giftig zijn voor honden. Maar weet jij wat er precies giftig is voor je hond? Lees hier wat je uit de buurt van je trouwe viervoeter moet houden.

Gewrichtsproblemen bij je hond

Honden met de gewrichtsproblemen heupdysplasie of elleboogdysplasie hebben pijn. Maar welke honden hebben er last van? En hoe behandel je deze aandoeningen?

Vaccinaties van je hond

Vaccinaties beschermen je hond tegen ziektes. Maar welke vaccinaties worden geadviseerd? En hoe zit het met de kosten?

Castratie van je hond

Na castratie of sterilisatie is een hond niet meer vruchtbaar. Waarom wordt dit gedaan? En hoe zit het met de kosten?

Eropuit met je hond

Natuurlijk wil je dat je viervoeter niets overkomt. Daarom hebben we een aantal tips op een rijtje gezet die bijdragen aan de veiligheid als jullie samen op pad gaan.

Lekker bezig met je hond

We geven je graag een paar tips om samen met je hond te doen. Voor het welzijn van je hond en het versterken van jullie band.

Verjaardagstaart voor je hond

Is je hond binnenkort jarig? Dan is het misschien leuk om zelf iets speciaals voor hem of haar te bakken. Met onderstaand recept trakteer je je hond in een handomdraai op een lekkere kiptaart.

Fijne feestdagen met je hond

De feestdagen komen er weer aan. Het huis wordt versierd, er wordt lekker eten en drinken in huis gehaald. Kortom genieten! Geniet je hond ook tijdens de feestdagen?

Jouw hond in de winter

Tijdens de koude wintermaanden doe jij een jas aan maar hoe koud heeft jouw hond het eigenlijk? En wat vind je hond van sneeuw en ijs?