Kattenweetjes

Jouw kat in de winter

De koude wintermaanden hebben op de binnenkat minder effect dan op de buitenkat. Toch zijn er tip voor zowel de binnenkat als de buitenkat.

Cupcakes voor je kat

Is je kat binnenkort jarig? Dan is het misschien leuk om zelf iets speciaals voor hem of haar te bakken! Met onderstaand recept trakteer je je kat in een handomdraai op lekkere tonijncupcakes.

Top 100 Kattennamen

Het kan lastig zijn om een leuke en originele naam voor je eigenzinnige poes of kat te verzinnen. Om je te inspireren helpen we je met onze Kattennamen Top 100.

Snap je kat

Katten gedragen zich soms ineens heel anders. Waarom is soms een raadsel. We geven je een aantal mogelijke oorzaken van raar kattengedrag.

Kattenvermaak

Katten moeten genoeg kunnen ondernemen in en om het huis. En al kunnen ze zichzelf beter vermaken dan honden, ook katten spelen af en toe graag met hun baasje.

Je kat op pad

Natuurlijk wil je dat je kat niets overkomt. Daarom hebben we een aantal tips op een rijtje gezet die bijdragen aan de veiligheid als jullie samen op pad gaan.

Vaccinaties van je kat

Voorkomen dat je kat ziek wordt, is beter dan genezen. En vaccinaties beschermen je kat tegen ziektes. Maar welke vaccinaties worden geadviseerd? En hoe zit het met de kosten?

Castratie van je kat

De meerderheid van de katten in Nederland is gecastreerd. Denk je er ook over om je kat te laten castreren? Bekijk waarom kattenbezitters dit doen en kom meer te weten over de kosten van castratie.

Vakantie en je kat

Al vakantieplannen gemaakt? Wat ga je doen met je kat? Gaat je kat mee op vakantie, heb je een kattenoppas of gaat je kat naar een kattenpension?

Fijne feestdagen voor jou en je kat

De feestdagen komen er weer aan. Het huis wordt versierd, er wordt lekker eten en drinken in huis gehaald. Kortom genieten! Maar geniet je kat ook tijdens de feestdagen?