Kitten verzekeren

De meest complete huisdierverzekering van Nederland. Met in de basisdekking onder andere:

  • castratie en sterilisatie
  • €65 preventieve zorg per jaar
  • operaties van heupen en ellebogen

Al meer dan 280.000
huisdiereigenaren gingen je voor.

Waarom zo jong verzekeren?

Kittens vertederen. Ze zijn avontuurlijk, speels en bewegelijk. De keerzijde is dat een ongelukje zo is gebeurd. Daarnaast biedt jeugdigheid helaas geen garantie voor gezondheid. En valt alles wat je kitten al mankeert op het moment van verzekeren, bij iedere huisdierenverzekeraar buiten de verzekering. Het is dus verstandig om je kitten al te verzekeren, wanneer je kitten nog jong en gezond is.

Jonkies: geen garantie voor gezondheid

Jonge dieren zijn helaas niet per definitie gezond. Mensen vergeten nog weleens, dat hele jonge dieren nog veel weerstand moeten opbouwen. Het laten vaccineren van je kitten is daarom bijvoorbeeld belangrijk. En zelfs dat is geen waterdichte garantie voor gezondheid. Ziektes, ongevallen en ander medisch leed kan ieder dier treffen. Bovendien staat dit leed vaak onverwacht voor de deur. Het is daarom belangrijk om je kitten zo vroeg mogelijk te verzekeren. Zodat wanneer de nood aan de man is, jij je op de zorg voor je kitten kunt concentreren.

Kitten jonger dan 120 dagen? Geen wachttermijn!

Een verzekering afsluiten voor kittens die tussen de 49 en 119 dagen oud zijn, is extra gunstig. Je kitten is dan ongeveer tussen de 7 en 17 weken oud. In die leeftijdsfase geldt er geen wachttermijn en is je kitten vanaf de eerste dag verzekerd. Maar is je kitten ouder dan 119 dagen, dan geldt een wachttermijn van 30 dagen.

Gedurende de wachttermijn vergoeden we alleen medische kosten als gevolg van een aantoonbaar ongeval. Medische kosten als gevolg van een ziekte of aandoening, waarvan de symptomen zich binnen de wachttermijn openbaren, vergoeden we niet. 

Alles bij elkaar genomen, kun je er als huisdiereigenaar maar het beste vroeg bij zijn. Dan is je kitten vanaf het eerste uur verzekerd én kun jij je kitten zorgeloos het leven laten ontdekken. Een fijn gevoel toch, als je weet dat het lekker geregeld is?

Veelvoorkomende kosten

Ook voorbereid op de onverwachte medische kosten? Dierenartsrekeningen van € 700 zijn echt geen uitzondering meer. Kies voor de zekerheid van de Reaal Dier & Zorg verzekering.

Een paar voorbeelden

Behandeling Kosten
MRI-scan € 700
Heupoperatie € 1000
Castratie of sterilisatie € 95
Gebroken pootje € 925

De genoemde prijzen zijn gemiddelden. De werkelijke prijs is afhankelijk van de situatie en de behandelende praktijk of specialist.

Kies zelf hoeveel je vergoed wilt krijgen

Bij Reaal Dier & Zorg heb je zelf invloed op de hoogte van je premie. Bijvoorbeeld door zelf je maximale vergoeding te kiezen. Bij ons heb je daarom de keuze uit 3 oplopende vergoedingspercentages.

Het eigen risico

Eigen keuze staat bij ons voorop. Daarom kies jij zelf welk eigen risico het beste bij jou en je kitten past.

Waarom je kitten verzekeren?

Reaal Dier & Zorg staat voor gemoedsrust. Omdat we weten dat jij je kitten goede zorg wilt geven. Maar je zorgen maken of je dit wel kan betalen, dát wil je jezelf waarschijnlijk besparen.

Samenwerking met Royal CaninLogo Royal Canin Gezondheid Verzekerd

Geef je kitten Royal Canin en ontvang het eerste jaar 25% premievoordeel op een huisdierverzekering bij Reaal Dier & Zorg. Blijf je Royal Canin geven dan ontvang je na het eerste jaar 10% premievoordeel.