Kies zelf de hoogte van je vergoeding

Bij Reaal Dier & Zorg heb je zelf invloed op de hoogte van je premie. Bijvoorbeeld door zelf je maximale vergoeding te kiezen. Bij ons heb je daarom de keuze uit 3 vergoedingspercentages.

De inhoud van je Basisdekking is altijd hetzelfde. Maar je kunt zelf de hoogte van je vergoeding bepalen door te kiezen voor een vergoedingspercentage van 50%, 70% of 90%. Daarbij geldt: hoe hoger het vergoedingspercentage, hoe hoger de premie. Ben je bereid om een groter deel van de kosten zelf te betalen? Kies dan voor een laag vergoedingspercentage. In dat geval betaal je minder premie. Als je de Basisdekking nog uitbreidt met 1 of meer aanvullende dekkingen, dan geldt het vergoedingspercentage dat je kiest voor de Basisdekking ook voor de aanvullende dekking(en).

Bij Reaal Dier & Zorg gaan we ervan uit, dat niemand je beestje zo goed kent als jij. Net als de inhoud van je portemonnee. Jij bepaalt, jij beslist. De keuze is aan jou.

De vergoeding die je van ons krijgt is afhankelijk van de hoogte van het gekozen vergoedingspercentage en het gekozen eigen risico.

Dier & Zorg 50 = 50% vergoeding bij een maximaal verzekerd bedrag van € 1500
Dier & Zorg 70 = 70% vergoeding bij een maximaal verzekerd bedrag van € 3000
Dier & Zorg 90 = 90% vergoeding bij een maximaal verzekerd bedrag van € 5000

Je eigen risico is € 0, € 50, € 100 of € 150 per verzekeringsjaar. De eigenrisicoperiode start op de ingangsdatum van je verzekering. Bij de start van elk nieuw verzekeringsjaar start een nieuwe eigenrisicoperiode.

Als je een nota van je dierenarts declareert, wordt eerst je eigen risico of het restant daarvan ingehouden over het deel van de medische kosten dat verzekerd is. Daarna wordt van het resterende bedrag 50%, 70% of 90% vergoed, afhankelijk van het vergoedingspercentage wat je gekozen hebt.

Bij ingang van je nieuwe verzekeringsjaar kan je het gekozen eigen risico en/of het vergoedingspercentage aanpassen. Je huisdier moet op dat moment dan wel gezond zijn.

Lees hier meer over onze uitstekende basisverzekering (de meest complete van Nederland!) met aanvullende verzekeringen naar keuze. In de polisvoorwaarden lees je vervolgens precies waarvoor je wel en niet verzekerd bent. Makkelijk toch? En heb je verder nog vragen? Bel of mail met ons! Een enthousiast team van deskundige dierenliefhebbers staat voor je klaar.

Het eigen risico

Eigen keuze staat bij ons voorop. Daarom kies jij zelf welk eigen risico het beste bij jou en je huisdier past.

Waarom zo jong mogelijk verzekeren?

Pups en kittens vertederen. Ze zijn avontuurlijk, speels en bewegelijk. De keerzijde is dat een ongelukje zo is gebeurd. Daarnaast biedt jeugdigheid helaas geen garantie voor gezondheid.

Waarom je huisdier verzekeren?

Reaal Dier & Zorg staat voor gemoedsrust. Omdat we weten dat jij je hond of kat goede zorg wilt geven. Maar je zorgen maken of je dit wel kan betalen, dát wil je jezelf waarschijnlijk besparen.