Pups & Kittens

Ook de allerkleinsten verzeker je bij ons. Zo vergoeden wij:

Al meer dan 280.000
huisdiereigenaren gingen je voor.

Artikel

Waarom zo jong verzekeren?

Pups en kittens vertederen. Ze zijn avontuurlijk, speels en bewegelijk. De keerzijde is dat een ongelukje zo is gebeurd. Daarnaast biedt jeugdigheid helaas geen garantie voor gezondheid. En valt alles wat je huisdier al mankeert op het moment van verzekeren, bij iedere huisdierenverzekeraar buiten de verzekering. Het is dus verstandig om je hond of kat al te verzekeren, wanneer ze nog jong en gezond zijn.

Jonkies: geen garantie voor gezondheid
Jonge dieren zijn helaas niet per definitie gezond. Mensen vergeten nog weleens, dat hele jonge dieren nog veel weerstand moeten opbouwen. Het laten vaccineren van je pup is daarom bijvoorbeeld belangrijk. En zelfs dat is geen waterdichte garantie voor gezondheid. Ziektes, ongevallen en ander medisch leed kan ieder dier treffen. Bovendien staat dit leed vaak onverwacht voor de deur. Het is daarom belangrijk om je hond of kat zo vroeg mogelijk te verzekeren. Zodat wanneer de nood aan de man is, jij je op de zorg voor je huisdier kunt concentreren.

Hoe eerder, hoe beter
Een verzekering afsluiten voor pups en kittens die tussen de 49 en 119 dagen oud zijn, is extra gunstig. Je dier is dan ongeveer tussen de 7 en 17 weken oud. In die leeftijdsfase geldt er geen wachttermijn en is je huisdier vanaf de eerste dag verzekerd. Maar is je huisdier ouder dan 119 dagen, dan geldt een wachttermijn van 30 dagen.

Geen vergoeding tijdens wachttermijn
Gedurende de wachttermijn vergoeden we wel medische kosten als gevolg van een aantoonbaar ongeval. Medische kosten als gevolg van een ziekte of aandoening, waarvan de symptomen zich binnen de wachttermijn openbaren, vergoeden we niet. Het maakt daarbij niet uit of de medische kosten tijdens de wachttermijn zijn gemaakt of daarna.

Alles bij elkaar genomen, kun je er als huisdiereigenaar maar het beste vroeg bij zijn. Dan is je hond of kat vanaf het eerste uur verzekerd én kun jij je pup of kitten zorgeloos het leven laten ontdekken. Een fijn gevoel toch, als je weet dat het lekker geregeld is?

Gezondheidheid Verzekerd
Wil je meer weten over onze samenwerking met Royal Canin? Neem dan een kijkje op www.gezondheidverzekerd.nl

Meer lezen

Meer over je huisdier verzekeren

Kies zelf hoeveel je vergoed wilt krijgen

Bij Reaal Dier & Zorg heb je zelf invloed op de hoogte van je premie. Bijvoorbeeld door zelf je maximale vergoeding te kiezen. Bij ons heb je daarom de keuze uit 3 oplopende vergoedingspercentages.

Het eigen risico

Eigen keuze staat bij ons voorop. Daarom kies jij zelf welk eigen risico het beste bij jou en je huisdier past.

Waarom je huisdier verzekeren?

Reaal Dier & Zorg staat voor gemoedsrust. Omdat we weten dat jij je hond of kat goede zorg wilt geven. Maar je zorgen maken of je dit wel kan betalen, dát wil je jezelf waarschijnlijk besparen.