De meest complete basisverzekering van Nederland

  • castratie en sterilisatie
  • €65 preventieve zorg per jaar
  • operaties van heupen en ellebogen

Al meer dan 280.000
huisdiereigenaren gingen je voor.

Artikel

Kies zelf de hoogte van je vergoeding

Bij Reaal Dier & Zorg heb je zelf invloed op de hoogte van je premie. Bijvoorbeeld door zelf je maximale vergoeding te kiezen. Bij ons heb je daarom de keuze uit 3 vergoedingspercentages.

De inhoud van je Basisdekking is altijd hetzelfde. Maar je kunt zelf de hoogte van je vergoeding bepalen door te kiezen voor een vergoedingspercentage van 50%, 70% of 90%. Daarbij geldt: hoe hoger het vergoedingspercentage, hoe hoger de premie. Ben je bereid om een groter deel van de kosten zelf te betalen? Kies dan voor een laag vergoedingspercentage. In dat geval betaal je minder premie. Als je de Basisdekking nog uitbreidt met 1 of meer aanvullende dekkingen, dan geldt het vergoedingspercentage dat je kiest voor de Basisdekking ook voor de aanvullende dekking(en).

Bij Reaal Dier & Zorg gaan we ervan uit, dat niemand je beestje zo goed kent als jij. Net als de inhoud van je portemonnee. Jij bepaalt, jij beslist. De keuze is aan jou.

Lees hier meer over onze uitstekende basisverzekering (de meest complete van Nederland!) met aanvullende verzekeringen naar keuze. In de polisvoorwaarden lees je vervolgens precies waarvoor je wel en niet verzekerd bent. Makkelijk toch? En heb je verder nog vragen? Bel of mail met ons! Een enthousiast team van deskundige dierenliefhebbers staat voor je klaar.

Meer lezen

Meer over je huisdier verzekeren

Kies zelf het eigen risico bedrag

Eigen keuze staat bij ons voorop. Daarom kies jij zelf welk eigen risico het beste bij jou en je huisdier past. Zo heb je zelf invloed op de hoogte van je premie.

Waarom zo jong mogelijk verzekeren?

Pups en kittens vertederen. Ze zijn avontuurlijk, speels en bewegelijk. De keerzijde is dat een ongelukje zo is gebeurd. Daarnaast biedt jeugdigheid helaas geen garantie voor gezondheid.

Waarom je huisdier verzekeren?

Reaal Dier & Zorg staat voor gemoedsrust. Omdat we weten dat jij je hond of kat goede zorg wilt geven. Maar je zorgen maken of je dit wel kan betalen, dát wil je jezelf waarschijnlijk besparen.