Bewust of Comfort verzekering?

Heb je nog een Reaal Dier & Zorg Comfort of Bewust verzekering? Hier vind je alle informatie en vragen over deze verzekeringen. Wil je weten of het voor jou verstandig is om over te stappen? Neem dan contact op!

Bewust of Comfort verzekering

Op 9 december 2017 hebben we vol trots onze nieuwe Reaal Dier & Zorg verzekering geïntroduceerd. Vanaf dat moment kon je geen Bewust en Comfort verzekering meer afsluiten. Om deze reden staat er op de nieuwe site geen uitgebreide informatie meer over deze twee verzekeringen. We snappen dat je toch nog vragen hebt als je een van deze twee verzekeringen hebt lopen.

Geen zorgen, inhoudelijk is er aan de Bewust en Comfort verzekering niets veranderd. Heb je nog een Comfort of Bewust verzekering? Deze blijft gewoon doorlopen. Op deze pagina hebben we de belangrijkste punten met betrekking tot de Comfort en Bewust Verzekering nog even op een rijtje gezet.

Voorwaarden

De voorwaarden van de Bewust en de Comfort Verzekering zijn hetzelfde gebleven. Je vindt de voorwaarden hieronder:

Indienen van een nota

Het indienen van een nota is gebleven zoals het is. Je kan gewoon nog elektronisch declareren via de site. Per post kan natuurlijk ook nog. Het declaratie formulier vind je onder downloads en het formulier voor online declareren vind je hier.

Contact

Onze contactgegevens blijven ook gewoon hetzelfde. Ons contactformulier vind je hier

Onze nieuwe Reaal Dier & Zorg verzekering is de meest complete basisverzekering voor je huisdier. Toch kan het ook zo zijn dat onze nieuwe verzekering in jouw geval duurder uitkomt. Wil je weten of het voor jou verstandig is om over te stappen? Bel ons dan even op 072 518 02 80. Samen zetten we dan de plussen en minnen op een rijtje zodat je de juiste keuze voor jou en je huisdier maakt.