Je huisdier goed verzekerd

Artikel

Eigen risico

De vergoeding die je van ons krijgt is afhankelijk van de hoogte van het gekozen vergoedingspercentage en het gekozen eigen risico.

  • Dier & Zorg 50 = 50% vergoeding bij een maximaal verzekerd bedrag van € 1500
  • Dier & Zorg 70 = 70% vergoeding bij een maximaal verzekerd bedrag van € 3000
  • Dier & Zorg 90 = 90% vergoeding bij een maximaal verzekerd bedrag van € 5000

Je eigen risico is € 0, € 50, € 100 of € 150 per verzekeringsjaar. De eigenrisicoperiode start op de ingangsdatum van je verzekering. Bij de start van elk nieuw verzekeringsjaar start een nieuwe eigenrisicoperiode. 

Als je een nota van je dierenarts declareert, wordt eerst je eigen risico of het restant daarvan ingehouden over het deel van de medische kosten dat verzekerd is. Daarna wordt van het resterende bedrag 50%, 70% of 90% vergoed, afhankelijk van het vergoedingspercentage wat je gekozen hebt.

Bij ingang van je nieuwe verzekeringsjaar kan je het gekozen eigen risico en/of het vergoedingspercentage aanpassen. Je huisdier moet op dat moment dan wel gezond zijn.

Lees hier meer over onze uitstekende basisverzekering (de meest complete van Nederland!) met aanvullende verzekeringen naar keuze. In de polisvoorwaarden lees je vervolgens precies waarvoor je wel en niet verzekerd bent. Makkelijk toch? En heb je verder nog vragen? Bel of mail met ons! Een enthousiast team van deskundige dierenliefhebbers staat voor je klaar.